Over mij

JAMIE VAN CAMP 

“Komt u maar binnen hoor, de deur is open!” “Goedemorgen Max, hoe gaat het met je?” “Misschien is het beter dat je met Max links gaat zitten want aan de overkant zit een mevrouw met een kat die nogal een hekel aan honden heeft.” De telefoon rinkelt: “Goedemorgen met dierenkliniek Randstad, Wat kan ik voor u doen?”

Stop. Hier begon het. Dit is het exacte moment waarop mijn liefde voor organisatie en financiële administratie werd aangewakkerd.

Ik houd van administratie!

Zo, dat is gezegd. Het is gewoon de waarheid.

Ik begrijp dat het voor velen ongelofelijk klinkt dat iemand zo van financiële administratie kan houden. Toch is het zo. Als de administratie van een klant weer netjes afgewerkt is, krijg ik daar een heel fijn gevoel van. Dat is een beetje hetzelfde gevoel als je huis helemaal ‘spic en span’ is of je een grote opdracht voor een klant hebt afgewerkt waarbij de klant je laat weten hoe blij hij of zij ermee is. Dat gevoel. Herken je dat?

Ik ben Jamie Van Camp, jonge ondernemer, ooit student verpleegkunde, telefoonhoesjesverslaafd, dierenartsassistent geweest en ik wil erg graag ooit vader worden. Uiteraard heb ik een huisdier: Marley, een geweldige allemansvriend op vier poten.

Dierenvriend 

Juist omdat ik zo van dieren houd, heb ik me gespecialiseerd in ondersteuning voor dierenartsen en dierenklinieken. Hoe doe ik dat? Ik beantwoord oproepen die binnenkomen als een medewerker ziek is of met zwangerschapsverlof. Ik beheer de agenda zodat alle afspraken van patiënten netjes ingeboekt staan. Tussendoor aai ik de patiënten en brand ik kaarsjes voor de dieren die het nodig hebben. Ook de wachtdienst kan ik overnemen want het is zo belangrijk dat een dierenarts bereikbaar is.

Het komt er dus op neer dat ik bedrijven ondersteun in hun financiële administratie en me daarnaast specialiseer in telewerken voor dierenartsen en dierenklinieken. Juist omdat ik gewerkt heb al dierenartsassistent kan ik me goed verplaatsen in de noden van elke dierenarts.

Samen sterk

Samen ondersteun ik en mijn team jouw bedrijf!

Advies & Administratiekantoor Jamie Van Camp

Abonneer je op onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x