Virtual Assistant

Virtual Assistent Yeah Right. Wat doen die eigenlijk? Wat doet een virtueel assistent? Virtuele dingetjes, denk ik zo dan. V I R T U E E L = ? Van Dale zegt: ‘Schijnbaar aanwezig’.

2 februari 2022

Virtual Assistent

Yeah Right. Wat doen die eigenlijk? Wat doet een virtueel assistent?

Virtuele dingetjes, denk ik zo dan. V I R T U E E L = ? Van Dale zegt: ‘Schijnbaar aanwezig’.

Juist. Iemand die schijnbaar aanwezig is.  Dat is makkelijk geld verdienen.  Je moet gewoon doen alsof je er bent en ketjing! Geld is binnen.

Schijnbaar aanwezig

Wij, bij Advies & Administratiekantoor Van Camp bieden ook diensten aan om bedrijven bij te staan. Virtuele diensten oftewel online diensten, zeg maar.  Kijk, in deze tijd en in deze wereld gebeurt het ondernemen voor een groot stuk online.  Naast dat online aanwezig zijn, zijn er ook een hoop taken die bij het ondernemen horen maar waar jij misschien niet zo blij van wordt.  Administratieve taken bijvoorbeeld of constant je telefoon moeten opnemen terwijl dat soms helemaal niet kan.  Die taken kunnen wij van je over nemen! YES!

Dát nemen wij dus volledig van je over, virtueel.

Wat doen we dan?

  • Administratieve taken
  • Telefoonpermanentie
  • Loonadministratie

Check onze website voor alles wat we voor je kunnen betekenen.

Wij zijn dus NIET schijnbaar aanwezig maar we zijn er gewoon. Voor jou!

Omdat we weten hoeveel randverschijnselen een ondernemer heeft en omdat we weten dat jij daar eigenlijk geen tijd voor hebt.  Wij bij Advies & Administratiekantoor Van Camp zijn virtueel aanwezig en draaien mee op de achtergrond van jouw bedrijf.

Kijk! Dat is mooi.


Virtueel Assistent

Niks virtueel, we zijn er gewoon hoor.  Onze diensten zijn online en achter de schermen maar wij zijn er gewoon.  Je kan ons bellen, e-mailen, whatsappen, zoomen, Teams’en, Google-meeten, rookpluimen zenden of je duif sturen.  Zorg dan wel dat ze gegeten heeft…we hebben geen vogelvoer.

Wij kunnen dus jouw Virtueel Assistent zijn zodat alles rustig verloopt en jij als ondernemer je niet meer moet bezig houden met administratieve taken of je koffie die koud is. Trouwens, over die koffie, die moet je zelf halen. Wil je dat wij dat voor je doen? Komt er eerst een kilometervergoeding, dan moeten we nog ergens lekkere koffie vinden (wat ook al een uitdaging is) om daarna naar jou te rijden en de koffie te overhandigen.  Duur kopje koffie is dat. Of je stuurt je duif natuurlijk maar het beestje zou zich kunnen verbranden dus nee, laten we dat niet doen.


Voor al je virtuele zaken die je beu bent, Advies en Administratiekantoor Van Camp als jouw Virtueel Assistent.

Yes.

(We kopen wel wat duivenvoer)


Abonneer je op onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x