Van dierenartsassistent naar ondernemer

Zorgzaamheid zit in mijn bloed, het hoort bij mij. Of het nu voor een huisdier is of voor jouw administratie, het blijft allebei ‘zorgen voor”. Welkom bij Jamie van Camp-administratie: de allround ontzorger!

15 juni 2021

Mijn liefde voor dieren is altijd groot geweest.

Marley is mijn metgezel, mijn beste vriend op 4 poten.  Hij gaat overal met me mee.  Hij is formaatje Boerenfox dus dat kan ook gemakkelijk!

Jaren geleden werkte ik als dierenartsassistent bij een dierenarts in Borsbeek.  Het voelde zo goed om mensen met hun dieren te kunnen helpen.  Aan het onthaal zorgde ik voor de eerste hulp en ‘ontzorging’ zeg maar. De meeste mensen kwamen op afspraak maar soms, heel soms, kwam er een huisdier binnen die acute hulp nodig had.  Dat waren wij gewend in de dierenkliniek van Borsbeek.

Dan was het ook mijn taak om dit dier direct naar de juiste arts te krijgen want de dierenkliniek daar staat gekend voor de dierenartsen met elk hun specialisme. Dan is het dier in goede handen maar dan moet er vaak nog wat zaken geregeld worden met het baasje.  Dat was soms andere koek.  Door mijn zorgende aard en geduld, kon ik het baasje vaak kalmeren zodat de nodige formulieren voor medicijnen, eventuele nodige ingrepen of andere zaken konden ingevuld worden.  Het is ook niet gemakkelijk voor iemand om een dier waar je zoveel van houdt, te zien afzien.

Ik denk dat daar ook mijn kracht ligt: zorgen voor. 

Van een hond, kat, konijn of ander huisdier, je houdt van ze. Ze behoren tot je dagelijks leven, je gezin.  Soms ZIJN ze je gezin en dat maakt de liefde tussen een dier en baasje zo mooi.

Marley is mijn gezin.  Ooit hoop ik aan gezinsuitbreiding te mogen doen door een kind te verwelkomen maar voorlopig blijft het bij Marley en ik.

Zorgzaamheid zit in mijn bloed, het hoort bij mij. Of het nu voor een huisdier is of voor jouw administratie, het blijft allebei ‘zorgen voor”. 

Ik heb altijd geleerd dat je moet doen wat je graag doet.  In 2014 voelde ik me helemaal op mijn plek in de dierenkliniek! Net als iedereen verbreedt ook mijn horizon en ik wilde graag blijven zorgen maar dan op een ander vlak. 

Ik koos voor verandering.

Nu zorg ik voor administratie, boekhouding en technische assistentie bij eenmanszaken, zelfstandigen en kmo’s. Als bij jouw onderneming dan weer alles op rolletje loopt en jij gelukkig bent dat alles zo goed geregeld is, ben ik blij.

Het klinkt raar maar ik doe nu eenmaal zo graag wat ik doe.  Zodanig dat ik niet het gevoel heb dat ik het MOET doen.  Begrijp je wat ik probeer te zeggen?

Ik ben eigenlijk jouw ‘wingman’, I got your back! Zodat jij je onderneming kan laten groeien tot zover jij dat wilt.  Daarvoor moeten bepaalde zorgtaken zoals administratie & boekhouding worden uitbesteed.  Dan kom je bij mij terecht.

Ik beloof je dat ik met heel veel zin zal zorgen voor jouw financiële taken, dat je facturen netjes gemaakt en opgestuurd worden, dat die vele telefoontjes ik zal doen voor jou of dat ik zal luisteren wanneer je een slechte dag hebt. Want dat doe ik ook.  Vraag maar aan andere ondernemers met wie ik samenwerk.

Naast mijn grote gevoel voor humor staat mijn grote gevoel voor zorgzaamheid.

De combinatie van die twee is, denk ik, één van mijn sterktes.

Met een lach jouw administratie doen en een schouder om je te ontzorgen!

Welkom bij Jamie van Camp-administratie: de allround ontzorger!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x