TELEFOONPERMANENTIE

14 januari 2021

Je vraag je toch af wat het is: telefoonpermanentie. Eigenlijk vraag je je af of er nog iemand effectief belt? Gaat de hele wereldse communicatie niet via app, Zoom, Teams of Messenger? Je zou het toch denken. Alles onder de 18 appt met elkaar. Vragen naar een tijdstip van vertrek? app, vragen aan mama wanneer ze thuis moeten zijn? App, interesse tonen in die nieuwe broek van een vriendin? App, oh en vragen wanneer ze na school gaan appen? App. Juist ja.

Het toppunt van luiheid is toch wel berichtjes inspreken via de APP. Echt hé! Ik hoor het je denken… hoe? Ik leg het even uit voor het gemak. Men neemt de telefoon en draait de achterkant naar de mond. De puber duwt op het microfoontje in de Whatsapp-app en spreekt een boodschap in voor de ontvanger. Daarna kan de ontvanger het gesproken berichtje beluisteren. Zo werkt dat. Stel je voor dat ze gewoon zouden telefoneren naar elkaar? Dat ze elkaar live zouden spreken, die hormonenballen. Voor velen is dit toch echt onvoorstelbaar. “Ja, maar ik kan toch ook appen?” “Bel Lisa nu gewoon dan weet je direct wanneer ze komt.” “Hè nee zeg, Ik stuur wel een appje.” Anderhalve minuut is verloren gegaan terwijl de puber ook had kunnen bellen en dezelfde informatie vragen.

Tijd is geld. Wie dat dat ooit uitgevonden heeft, mogen ze ook een draai om de oren geven. Maar voor ondernemers geldt dit vaak wel. Zo wil je graag als bedrijf aan klantenbinding doen of op zoek gaan naar nieuwe prospecten. Dat laatste is gewoon een duur woord voor nieuwe klandizie. Het klinkt gewoon veel professioneler. Hier bij Jamie Van Camp bieden wij telefoonpermanentie aan. Wat houdt dat eigenlijk in?

1. doorschakeling: Jouw telefoon wordt doorgeschakeld naar mijn toestel. Ik beantwoord de oproepen die hier binnenkomen.

2. vragen beantwoorden: Ik beantwoord vragen van uw klanten, beantwoord ze en schrijf daarna een kort rapport over vraag en oplossing.

3. boodschappen: Als een klant een boodschap wil achterlaten voor u en uw onderneming, zorg ik ervoor dat dit bericht naar u wordt gecommuniceerd.

4. hospitality: Misschien nog wel het meest belangrijke. Wij bij Jamie Van Camp behandelen elk telefoongesprek met uiterste gastvriendelijkheid en professionaliteit.


Want bij administratie komt veel meer kijken dan je werkelijk denkt. Boekhouding en cijfermatig bruto versus netto berekenen, is het meest bekende stuk van administratie bij het grote publiek. Maar het verzorgen van goede, vlotte en voornamelijk gastvriendelijke telefoongesprekken hoort daar ook bij. Zo wil je als bedrijf goed overkomen bij klanten en daarom moet diegene die uw telefonie beheert jouw vertrouwen uitstralen. Dat laatste is zo belangrijk voor het gezicht van uw onderneming! Waarom? Mond op mond-reclame is nog altijd de beste reclame en staat met stip op nummer 1. Zo zal een positief geschreven review ook veel nieuwe mensen naar jouw bedrijf, website of winkel brengen.

Daarom dat we hier bij Jamie Van Camp telefoonpermanentie toch best serieus nemen. We kunnen telefoongesprekken voor je doorschakelen of we behandelen ze helemaal zelf van A tot Z. Zo kunnen we helpen daar waar jij het meest nodig hebt.

Mocht je dan een ondernemer zijn die net uit de puberteit getreden is…appen doen we ook voor je, hoor.31 augustus 2021

Administratieve fouten

Eigenlijk is je administratie uit handen geven het eerste wat je zou moeten doen omdat je zo een hoop geld bespaart EN je zo fouten kan voorkomen. Veelal fouten die je op het eind een pak geld kunnen kosten juist omdat je wilt besparen op het uitbesteden van je administratie.

2 augustus 2021

Graduaat Accounting Administration

Het komt er dus op neer dat ik straks zo allround ga zijn dat ik eigenlijk je onderneming of business helemaal kan overnemen. Hoef jij alleen nog maar te doen waar jij goed in bent.

5 juli 2021

Technische zaken

Onlangs rondde ik mijn opleiding voor technisch virtueel assistent af. Dit om jullie een nog betere en uitgebreidere service te kunnen bieden. Wij bij Advies & Administratiekantoor Van Camp houden van complete zaken. Daar horen dus ook technische zaken bij.

15 juni 2021

Van dierenartsassistent naar ondernemer

Zorgzaamheid zit in mijn bloed, het hoort bij mij. Of het nu voor een huisdier is of voor jouw administratie, het blijft allebei ‘zorgen voor”. Welkom bij Jamie van Camp-administratie: de allround ontzorger!

1 mei 2021

WEBHOSTING

Technisch Virtueel Assistent. Dat ben ik ondertussen. Of beter: Ik ken ondertussen veel trucjes van een hoop online tools. Daarbij leerde ik ook over webhosting en webdesign. Voornamelijk leerde ik over welke hostingbedrijven goed waren en welke niet.

5 april 2021

Technisch Virtueel Assistent

Naar school. Again. Je had het nooit verwacht maar daar ga je weer. Zit je daar op de schoolbanken. In mijn geval, virtuele schoolbank. Want, of we het nu willen of niet, het is nog steeds Coronatijd. Mocht je deze blog pas over 27 jaar lezen: Google het maar ‘corona’ krijg je een heleboel ellende te zien.

15 maart 2021

Agendabeheer

Iedereen heeft een agenda. Iedereen houdt afspraken bij. Wij, bij Jamie van Camp hebben dus ook een agenda. Wij zijn het soort administratiekantoor die dit digitaal doet.

2 maart 2021

Medisch secretariaat

Sinds kort biedt Jamie van Camp-administratie ondersteuning aan voor ondernemers die een praktijk hebben. Dat kan gaan van tandartsen tot huisartsen of zelfs complete beautycenters. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en geloven in hospitality.

14 februari 2021

FOUTE FACTUREN

Wil jij ook jouw facturen netjes ingeboekt van groot naar klein ? Dan moet je Jamie van Camp mét beroepsgeheim zijn!

1 februari 2021

Vacature

Voel jij je geroepen om onze nieuwe salesmanager te worden waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen prospecten? Solliciteer dan nu onmiddellijk! We zitten op je te wachten.

1 januari 2021

Nieuwjaarsvoornemens

Hoe zit het met jouw voornemens? Heb je nog iets speciaals in gedachten? ADMINISTRATIE Juist, dat ga jij aanpakken in 2021! Waarom? Omdat dit je veel geld uitspaart als het in orde is. Omdat als alles netjes gefactureerd is je daar een blij gevoel van krijgt. Je wordt nog blijer als je de te ontvangen bedragen op je rekening ziet staan. Dus, een happy ondernemer valt en staat met de administratie!

17 december 2020

KERSTADMINISTRATIE

Fijne feestdagen voor iedereen hier bij Jamie Van Camp en laat alstublieft even weten of onze administratietips geholpen hebben voor jullie fantastisch, georganiseerd kerstdiner.

14 december 2020

Administratie? Administratie!

Waarom heeft iedereen zo een hekel aan administratie? Het levert toch een hoop voordelen op?

7 december 2020

Kerstactie

Ik wil graag bedrijven in deze moeilijke tijd helpen. Daarom start ik vandaag met een Kerstactie!

3 november 2020

We gaan terug in lockdown

Elke onderneming moet telewerk invoeren waar mogelijk. Dat werd bepaald in de maatregelen die de federale overheid afkondigde op 30 oktober. Niet - essentiële verplaatsingen blijven wel toegelaten, behalve tijdens de avonklok.

27 oktober 2020

Voordelen van een freelance administratieve hulp

Bezorgt het papierwerk van uw eenmanszaak of kmo slapeloze nachten? Hebt u niet de energie om u lange dag nog aan uw offertes te zetten? Loopt u weleens inkomsten mis doordat u toekomt aan de opvolging van facturen?

27 oktober 2020

Coronamaatregelen

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. Ze hebben een impact op tal van sectoren en ondernemingen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x