Nieuwjaarsvoornemens

1 januari 2021

Hoe zit het met jouw voornemens? Heb je nog iets speciaals in gedachten?

ADMINISTRATIE

Juist, dat ga jij aanpakken in 2021! Waarom? Omdat dit je veel geld uitspaart als het in orde is. Omdat als alles netjes gefactureerd is je daar een blij gevoel van krijgt. Je wordt nog blijer als je de te ontvangen bedragen op je rekening ziet staan. Dus, een happy ondernemer valt en staat met de administratie!

Ik weet het. Je hebt er geen zin in. Al zeker niet als je een eenmanszaak hebt. Waarom noemen ze dit een eenmanszaak trouwens? Het kan toch ook een ‘eenvrouwszaak’ zijn? Maar ik wijk af.

Jamie Van Camp is geknipt voor dit werk. Maar dat wist je al. Op dit moment is hij zijn team aan uitbreiden omdat hij jou gedegen services wil aanbieden. Op dat vlak is hij een man van zijn woord. Dat mag zeker zijn.

10 VOORNEMENS DIE IEDEREEN ZICH VOORNEEMT MAAR UITEINDELIJK NIET DOET.

 1. Afvallen, ja túúúúúrlijk. Wie niet?
  Als Jamie jouw cijfermatige taken overneemt, heb jij meer tijd om te denken aan afvallen.

 2. Sporten, ja nog zo 1.
  Als Jamie jouw personeelsadministratie aanpakt, kan jij gaan sporten!

 3. Tijd doorbrengen met familie en vrienden, ja graag! Maar met Corona wordt dat weer een stuk moeilijker.
  Daarbij komt nog dat wanneer jouw kalenderjaar netjes administratief is afgesloten je automatisch meer tijd krijgt om door te brengen met de mensen die je graat ziet. Zie je wel? Alle wegen leiden naar Jamie Van Camp-administratie.

 4. Stoppen met roken, tja dan moet je eerst ooit gerookt hebben.
  Naast het doen van jouw boekhouding, coacht Jamie je ook naar een rookvrij leven. Is hij gewoon goed in.

 5. Minder geld uitgeven! Ja!
  Wij kunnen je hierbij helpen. Als je boekhouding goed is, besparen wij automatisch veel geld voor je uit. Als wij jouw telefoontjes aannemen, kan jij iets anders doen. Als wij jouw project in goede banen leiden, kan jij je bezig houden met netwerken. Dus is shoppen voor jezelf of jouw geliefden= Jamie Van Camp-administratie. Ik zei het toch!

 6. Minder stressen, Ja alsof dat mogelijk is in dit leven?`
  Dat is mogelijk. Absoluut! Je geeft je bruto/netto verhaal aan Jamie en voilá, daar is je tijd! Kan je aan yoga doen of ‘mindfulnessikweetnietwatten’. Maar dat laatste geeft ook nogal stress las ik ergens…

 7. Minder alcohol drinken, ja eh, lastig deze. Wat is veel? Wat is weinig? Misschien moet je helemaal geen alcohol meer drinken. Maar mocht je dan toch een wijnliefhebber zijn, kan je Jamie in dienst nemen om jouw onderneming te ondersteunen. Zo heb jij meer geld voor die heerlijke Pomerol te kunnen drinken.

 8. Pay it forward, ja hier houden we van. Iets doen voor iemand die je niet kent. Of een actie starten om te helpen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij bij Jamie Van Camp denken graag met je mee. En als je dan toch voluit wil gaan, zorgen we ervoor dat je je bijdragen kan aftrekken van de belastingen. Win-win!

 9. Iets nieuws leren, ja ga Russisch leren of leer hoe je moet breien of kantklossen. Tijdens het over en weer gooien van de houtjes tijdens dat kantklossen, kan je nadenken over hoe Jamie je hierbij van pas kan komen. Want als jij klaar bent met het tafeltapijtje heeft Jamie jouw hele boekhouding gedaan. Handig.

 10. Administratie aanpakken, ja zeg, dit is een open deur intrappen.

Alle wegen leiden naar Jamie Van Camp-administratie!

Daarom wensen wij je een goed en fijn 2021 waarbij je al jouw voornemens kan waarmaken. Voornamelijk voornemen 9, ja die moet je gewoon doen!

Iedereen een gezond en fijn 2021 gewenst!


31 augustus 2021

Administratieve fouten

Eigenlijk is je administratie uit handen geven het eerste wat je zou moeten doen omdat je zo een hoop geld bespaart EN je zo fouten kan voorkomen. Veelal fouten die je op het eind een pak geld kunnen kosten juist omdat je wilt besparen op het uitbesteden van je administratie.

2 augustus 2021

Graduaat Accounting Administration

Het komt er dus op neer dat ik straks zo allround ga zijn dat ik eigenlijk je onderneming of business helemaal kan overnemen. Hoef jij alleen nog maar te doen waar jij goed in bent.

5 juli 2021

Technische zaken

Onlangs rondde ik mijn opleiding voor technisch virtueel assistent af. Dit om jullie een nog betere en uitgebreidere service te kunnen bieden. Wij bij Advies & Administratiekantoor Van Camp houden van complete zaken. Daar horen dus ook technische zaken bij.

15 juni 2021

Van dierenartsassistent naar ondernemer

Zorgzaamheid zit in mijn bloed, het hoort bij mij. Of het nu voor een huisdier is of voor jouw administratie, het blijft allebei ‘zorgen voor”. Welkom bij Jamie van Camp-administratie: de allround ontzorger!

1 mei 2021

WEBHOSTING

Technisch Virtueel Assistent. Dat ben ik ondertussen. Of beter: Ik ken ondertussen veel trucjes van een hoop online tools. Daarbij leerde ik ook over webhosting en webdesign. Voornamelijk leerde ik over welke hostingbedrijven goed waren en welke niet.

5 april 2021

Technisch Virtueel Assistent

Naar school. Again. Je had het nooit verwacht maar daar ga je weer. Zit je daar op de schoolbanken. In mijn geval, virtuele schoolbank. Want, of we het nu willen of niet, het is nog steeds Coronatijd. Mocht je deze blog pas over 27 jaar lezen: Google het maar ‘corona’ krijg je een heleboel ellende te zien.

15 maart 2021

Agendabeheer

Iedereen heeft een agenda. Iedereen houdt afspraken bij. Wij, bij Jamie van Camp hebben dus ook een agenda. Wij zijn het soort administratiekantoor die dit digitaal doet.

2 maart 2021

Medisch secretariaat

Sinds kort biedt Jamie van Camp-administratie ondersteuning aan voor ondernemers die een praktijk hebben. Dat kan gaan van tandartsen tot huisartsen of zelfs complete beautycenters. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en geloven in hospitality.

14 februari 2021

FOUTE FACTUREN

Wil jij ook jouw facturen netjes ingeboekt van groot naar klein ? Dan moet je Jamie van Camp mét beroepsgeheim zijn!

1 februari 2021

Vacature

Voel jij je geroepen om onze nieuwe salesmanager te worden waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen prospecten? Solliciteer dan nu onmiddellijk! We zitten op je te wachten.

14 januari 2021

TELEFOONPERMANENTIE

Want bij administratie komt veel meer kijken dan je werkelijk denkt. Boekhouding en cijfermatig bruto versus netto berekenen, is het meest bekende stuk van administratie bij het grote publiek. Maar het verzorgen van goede, vlotte en voornamelijk gastvriendelijke telefoongesprekken hoort daar ook bij.

17 december 2020

KERSTADMINISTRATIE

Fijne feestdagen voor iedereen hier bij Jamie Van Camp en laat alstublieft even weten of onze administratietips geholpen hebben voor jullie fantastisch, georganiseerd kerstdiner.

14 december 2020

Administratie? Administratie!

Waarom heeft iedereen zo een hekel aan administratie? Het levert toch een hoop voordelen op?

7 december 2020

Kerstactie

Ik wil graag bedrijven in deze moeilijke tijd helpen. Daarom start ik vandaag met een Kerstactie!

3 november 2020

We gaan terug in lockdown

Elke onderneming moet telewerk invoeren waar mogelijk. Dat werd bepaald in de maatregelen die de federale overheid afkondigde op 30 oktober. Niet - essentiële verplaatsingen blijven wel toegelaten, behalve tijdens de avonklok.

27 oktober 2020

Voordelen van een freelance administratieve hulp

Bezorgt het papierwerk van uw eenmanszaak of kmo slapeloze nachten? Hebt u niet de energie om u lange dag nog aan uw offertes te zetten? Loopt u weleens inkomsten mis doordat u toekomt aan de opvolging van facturen?

27 oktober 2020

Coronamaatregelen

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. Ze hebben een impact op tal van sectoren en ondernemingen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x