Graduaat Accounting Administration

Het komt er dus op neer dat ik straks zo allround ga zijn dat ik eigenlijk je onderneming of business helemaal kan overnemen. Hoef jij alleen nog maar te doen waar jij goed in bent.

2 augustus 2021

Het is ondertussen geweten dat ik graag bijleer. Na mijn studie ‘Technisch Virtueel Assistent’ voelde ik het al gauw terug kriebelen om op de schoolbanken te gaan zitten.

Ja, je begrijp het niet hé.

Ik ook niet.

Omdat ik houd van boekhouden, ( je geloof het nog steeds niet hé) was een opleiding boekhoudkunde een logische volgende stap.  Het wordt een graduaat boekhouden

YAY!

In september start ik met de opleiding en je kan zien op mijn sociale media, met name Facebook, dat ik daar erg blij mee ben.

Ik hoor je vragen: Wat is dat nu eigenlijk een graduaat boekhouden?

Ik leg het je uit.

  • Boekhouden en rapportering: hier komt het echte boekhouden aan bod waarin je leert om activa en passiva toe te passen, wat resultaatrekeningen zijn en alles wat daarmee te maken heeft. Klinkt goed toch?

  • Fiscaliteit: een woord dat menig ondernemer hekelt. MAAR, hier leer je alle geheimen en trucjes van de foor over personenbelasting, btw-aangiftes en vennootschapsbelastingaangiften.  Zo dat laatste is een lang woord en zal waarschijnlijk keiveel punten scoren bij WordFeud.
    • Als jij dan je miljoenen verdient, kan ik ze ergens in Zwitserland parkeren.

  • Je leert ook allerlei zaken over de wetgeving.  Zo kan ik perfect binnen de wet jouw miljoenen wegsluizen.  Dat begint er al op te lijken!

  • Blijkbaar leer ik ook iets over communicatieve vaardigheden.  Yeah right, alsof ik dat nog nodig heb. Als er iemand toegankelijk is om mee te praten en vragen aan te stellen, zal ik het wel zijn.  Misschien moet ik mezelf aanbieden als communicatieve expert of zo.  Al zal mijn sarcasme niet altijd gewaardeerd worden, vermoed ik zo.

Het komt er dus op neer dat ik straks zo allround ga zijn dat ik eigenlijk je onderneming of business helemaal kan overnemen.  Hoef jij alleen nog maar te doen waar jij goed in bent.

Regelmatig tips en tricks voor jouw administratie ontvangen?

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x