Dierenartsen helpen

Wij, bij Advies & Administratiekantoor Van Camp, delen graag onze aandacht. Zeker als we dierenartsen kunnen ondersteunen met administratieve zaken. Waarin kunnen wij jullie, dierenartsen, ondersteunen? Buiten het graag zien van honden of katten, cavia’s of konijnen? Ja, zelfs salamanders en papegaaien aaien we graag! Hoe heerlijk is het om een dier te helpen in nood. Hoe fijn is het om dieren de aandacht te geven die ze verdienen.

29 maart 2022

Dierenartsen helpen 

We weten ondertussen dat nonkel Jos niet van huisdieren houdt. Het is een kwestie van de aandacht voor hem alleen te bewaren. 

Wij, bij Advies & Administratiekantoor Van Camp, delen graag onze aandacht. Zeker als we dierenartsen kunnen ondersteunen met administratieve zaken.  

Dat doen we dus.

Waarin kunnen wij jullie, dierenartsen, ondersteunen? Buiten het graag zien van honden of katten, cavia’s of konijnen? Ja, zelfs salamanders en papegaaien aaien we graag! Hoe heerlijk is het om een dier te helpen in nood.  Hoe fijn is het om dieren de aandacht te geven die ze verdienen.

Wist je trouwens dat ik ooit gewerkt heb bij een dierenkliniek? Jaren geleden, dat wel, maar die tijd ben ik nooit vergeten! Misschien daarom dat ik met Advies & Administratiekantoor Van Camp zo graag dierenartsen ondersteun.  Maar ik wijk af, alweer.

Waarom zou een dierenarts ons administratiekantoor inhuren? 

  • Wij nemen de telefoonpermanentie over tijdens het weekend, nachten, als de dierenarts aan het lunchen is ( ja artsen moeten ook eten) of als de assistent een pootje aan het verzorgen is of wanneer een medewerker gewoon te laat is om de telefoon op te nemen.
    Dan nemen wij het telefoontje over!

    We beantwoorden de vragen, sturen mensen direct door bij nood, bieden een luisterend oor, een schouder om op te huilen en als je het leuk vindt, zingen we een liedje als je geliefde huisdier jarig is. Ja, dát doen we dus ook. De confetti denk je er dan wel zelf bij.

  • Wij ondersteunen ook in administratieve taken. Yes! Klinkt logisch? Toch niet. Veel mensen associëren administratiekantoren niet met dierenartsen maar eigenlijk is het toch heel normaal als je erover nadenkt? Kijk, de primaire taak van een dierenarts is om jouw huisdier beter te maken, te helpen of te genezen als dat mogelijk is.  Zo’n praktijk runt zichzelf niet natuurlijk.  Er zijn assistenten, medewerkers, eventueel een poetsdame of poetsman.

    Daarna komen wij aan de beurt. Zoals gezegd nemen we telefoonpermanentie over maar we kunnen ook afspraken inboeken, verzetten of annuleren. We kunnen debiteurenbeheer overnemen want de meeste ondernemers vinden dat lastig. Mensen aansporen om te betalen? Kunnen we ook.

  • Naast alle administratieve taken EN het beantwoorden van de telefoon zijn wij ook steengoed in het aandacht geven aan uw huisdier.  Weet je wat nog mooier is? We kunnen alles tegelijkertijd doen: debiteuren wegtoveren, konijntje aaien, telefoon opnemen, luisteren naar uw verhaal dat Fikkie in een sloot is beland waardoor zijn vacht nu stinkt. Dát kunnen wij allemaal bij mijn administratiekantoor.  Je gelooft het niet hé. Een klein beetje overdrijven mag!


We houden van dieren.

We houden van dierenartsen want die kunnen dieren beter maken.

We houden van administratie.

We houden van de combinatie van administratie & dieren.

Win-Win!

YAY!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x