WELKOM BIJ ADVIES & ADMINISTRATIEKANTOOR VAN CAMP

down

WELKOM BIJ ADVIES & ADMINISTRATIEKANTOOR VAN CAMP! 

Administratie, facturatie, werken met cijfers, weinig mensen doen het graag tenzij je een administrateur bent. Iedereen weet dat het moet maar het kost zoveel tijd en energie.  Als er iets is wat je als ondernemer het eerst kan uitbesteden is het: de administratie van jouw onderneming.  Als zaakvoerder van jouw bedrijf heb je geen tijd om je eigen facturen op te stellen, laat staan ze te versturen. Afspraken inplannen of onkosten berekenen, wanneer moet je dat nog doen? Het is de bedoeling dat je je tijd gebruikt voor wat je goed in bent: jouw onderneming!

Als wij de administratie nu eens van je overnemen?

Behoefte aan meer tijd & energie voor jouw onderneming?

Wij, bij Advies & Administratiekantoor Van Camp, zijn sterk in administratieve ondersteuning.  We nemen alle taken van je over die je liever uitbesteedt. Je kan ons zien als de fundering van jouw bedrijf. Zo kan jij hoger bouwen en groeien met je zaak terwijl wij de schouders onder jouw onderneming zetten door alle administratieve zaken van je over te nemen.

Of je nu een ondernemer bent met personeel of een eenmanszaak, wij zorgen ervoor dat je je administratie op orde hebt. Met alle gemak nemen we ook het cijferwerk van je over als je in loondienst werkt.

Samen vormen we een sterk team

Investeer in jezelf en besteed je administratie uit aan het team van Advies & Administratiekantoor Van Camp!

Woon je niet in de buurt van Lummen? Geen probleem!
Wij werken immers ook vanop afstand, dus volledig plaats onafhankelijk.

Team

Jamie Van Camp - Bestuurder

Ik ben Jamie en gepassioneerd door zowel financiële- als loonadministratie, met een aantal jaar ervaring in verschillende sectoren. In mijn werk vind ik het zeer belangrijk overzichtelijk te kunnen werken, een sparringpartner te kunnen zijn en steeds overal een positieve blik op te werpen.
Ik ben een aanpakker met altijd een glimlach op het gezicht.

Marley - kantoorhond

"Mijn doel is om elke klant een hartelijke ontvangst te bieden en mijn collega’s naar buiten te krijgen voor een frisse neus."

Wij zijn trots lid van volgende organisaties:

Follow

expand_more

Abonneer je op onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x