WELKOM BIJ ADVIES & ADMINISTRATIEKANTOOR VAN CAMP

down

Welkom bij Advies & Administratiekantoor Van Camp! 

Wij ondersteunen bedrijven met financiële administratie.

Onze specialiteit? Ondersteunen van dierenartspraktijken en dierenklinieken. 

 

FINANCIËLE ADMINISTRATIE 

Financiële administratie voor bedrijven.  Iedereen weet dat het moet maar het kost zoveel tijd en energie. Als er iets is wat je als ondernemer het eerst kan uitbesteden is het: de financiële administratie. Als zaakvoerder van het bedrijf heb je geen tijd om je eigen facturen op te stellen, laat staan ze te versturen. Afspraken inplannen of kosten berekenen, ook daar heb je geen tijd voor. 

Als wij de financiële administratie nu eens van je overnemen? 

Advies & administratiekantoor Jamie Van Camp ondersteunt je bedrijf!


Behoefte aan meer tijd & energie voor jouw onderneming? 

Wij, bij Advies & Administratiekantoor Van Camp, zijn sterk in administratieve ondersteuning. We nemen alle taken van je over die je liever uitbesteedt. Je kan ons zien als de fundering van jouw bedrijf. Zo kan jij hoger bouwen en groeien met je zaak terwijl wij de schouders onder jouw onderneming zetten door alle financiële administratieve taken van je over te nemen.


Of je nu een ondernemer bent met personeel of een eenmanszaak, wij zorgen ervoor dat je je financiële administratie op orde hebt.

Zelfstandige of particulier, we doen jouw administratie met plezier. 


ONDERSTEUNING VOOR DIERENARTSEN EN DIERENKLINIEKEN 

Als dierenarts of dierenkliniek is het fijn om te weten dat je altijd kan rekenen op iemand die bepaalde taken van je overneemt, mocht er bijvoorbeeld onverwacht een medewerker ziek worden. Ook bij noodsituaties kan je rekenen op Advies & Administratiekantoor Van Camp

Wat houdt onze ondersteuning in?

  • telefoonpermanentie
  • wachtdienst
  • agendabeheer
  • telesecretariaat

We ondersteunen bij zwangerschapsverlof, zieke medewerkers of voor welk reden dan ook. We bewaken de telefoonpermanentie en ondersteunen de praktijk met de diensten die je nodig hebt op gelijk welk moment.

Waarom specialiseren we ons in de ondersteuning van dierenartsen en dierenklinieken?

Jamie Van Camp is, punt één: een grote dierenliefhebber, punt twee: hij heeft ervaring als dierenartsassistent waardoor hij als geen ander begrijpt wat de noden kunnen zijn voor een dierenartspraktijk.


HET TEAM

Wij zijn een jong team en denken graag flexibel met je mee. Zo kunnen we maatwerk aanbieden zodat je volledige financiële administratie door ons wordt geregeld of je kan ons per uur inhuren voor wat extra taken waar je die week geen tijd voor hebt. 

Moet je een dag weg? Heb je andere dingen aan je hoofd?  Bel Advies & Administratiekantoor Van Camp en laat ons jouw telefoonpermanentie overnemen. Zo noteren wij alles wat er binnenkomt en krijg jij een nette rapportage van die dag.

Samen vormen we een sterk team!

Team

Jamie Van Camp - Bestuurder

Ik ben Jamie en gepassioneerd door zowel financiële administratie en telefoonpermanentie, met een aantal jaar ervaring in verschillende sectoren. In mijn werk vind ik het zeer belangrijk overzichtelijk te kunnen werken, een sparringpartner te kunnen zijn en steeds overal een positieve blik op te werpen.
Ik ben een aanpakker met altijd een glimlach op het gezicht.

Marley - kantoorhond

"Mijn doel is om elke klant een hartelijke ontvangst te bieden en mijn collega’s naar buiten te krijgen voor een frisse neus."

Waar werken wij mee samen? Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking.

Wij zijn trots lid van volgende organisaties:

Follow

expand_more

Abonneer je op onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x